Як переїхати до Єгипту на ПМЖ

Як переїхати до Єгипту на ПМЖ

Єгипет є країною має чудовий теплий клімат. Можна зрозуміти будь-якого іноземця, який прагнути виїхати сюди, так як вартість нерухомості тут набагато нижче в порівнянні з Росією, і умови, щоб відкрити і розвивати свій бізнес досить сприятливі. Крім всього іншого, є можливість, щоб переїхати на ПМЖ до Єгипту, без відмови від громадянства Росії.

У разі купівлі нерухомості в Єгипті, ви отримуєте право на отримання гостьової візи терміном на півроку, яку можна продовжити до одного року, потім на п'ять і т.д. Вартість житла для цього повинна становити не менше 50 000 долларов. При покупці житла меншої вартості ви маєте право отримати посвідку на проживання лише в місті Шарм-ель-Шейху. При покупці нерухомості в даному місті, у вас є право на отримання дозволу на проживання своїх дітей і родичів.

Ви можете відкрити власну справу в Єгипті. Це дозволить домогтися продовження посвідки на проживання на термін до десяти років, по закінченні яких можна стати громадянином цієї країни. У разі якщо під час запуску свого бізнес проекту здається вам занадто ризикованою справою, спробуйте здійснити інвестування коштів в одну з єгипетських компаній мають надійну репутацію. Перед тим як використовувати цей спосіб, для отримання посвідки на проживання узгодьте все необхідне з юристом з Єгипту, так як вам потрібно обов'язково дотримуватися умов, описані в законі "Про державні гарантії і розвитку інвестицій". Безпосередньо перед інвестуванням коштів, необхідно ретельно проаналізувати в якому стану знаходяться всі компанії, які вас зацікавили.

Можна одружитися з єгипетським громадянином / громадянкою. Через один року спільного проживання вам потрібно подати запит в МВС Єгипту, щоб отримати громадянство за скороченою програмою. Після того як вашу заявку підтвердять ви перетворитеся на громадянина цієї країни через два роки. Ви повинні враховувати, що в багатьох країнах, включаючи Єгипет, ведуть боротьбу з фіктивними шлюбами, які полягають, щоб отримати громадянство. Тому ви повинні бути готові до постійних перевірок з міграційної служби.

Ви маєте можливість отримання громадянства, якщо у вас є родич громадянин Єгипту. В разі, коли один з батьків є громадянином Єгипту, а ви з'явилися на світ в іншій країні, а може бути втратили своє громадянство, то можете сподіватися на отримання постійного виду, на проживання.

Ви може скористатися процедурою натуралізації. Для цього необхідно легальне проживання в Єгипті десять років, після яких подається прохання в МВС. Щоб отримати громадянство потрібно вільне володіння арабською мовою, наявність стабільного доходу і відсутність претензій від влади країни.

Як переїхати до Єгипту на ПМЖ

 
Статья прочитана 1376 раз(a).
 

Еще из этой рубрики:

Здесь вы можете написать комментарий к записи "Як переїхати до Єгипту на ПМЖ"

* Текст комментария
* Обязательные для заполнения поля


Последние Твитты

Архивы

Категории

Читать нас

Статистика сайта

  1. Яндекс.Метрика